Bedwantsenbestrijding

In 3 stappen betwantsvrij


material-

Afspraak maken

Last van bedwantsen? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel bedwantsen

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Insectenbestrijding - Bedwantsen bestrijding

Bedwantsen zijn de bedpartners die je liever niet naast je hebt liggen. U neemt ze ongewenst mee van vakantie of van gasten die u thuis ontvangt die op reis zijn geweest. M&F Bestrijdingstechniek weet hier raad mee! Wij helpen u graag van uw bedwantsen af. Neem nu contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan via info@mfbestrijdingstechniek.nl.

Bedwantsen zijn lastig te herkennen. Ze verstoppen zich overdag voornamelijk in naden en kieren. Denk hierbij aan alle naden en kieren in uw huis zoals de nachtkastjes, kledingkasten en plinten. Wel kunt u ze herkennen aan de beten, dit doen ze voornamelijk ’s nachts als u ligt te slapen. U herkent ze aan de jeukende rode bultjes op uw huid. Bedwantsen worden aangetrokken door de warmte van je lichaam en de CO2 die uitgestoten wordt.

Bedwantsenbestrijding is een specialistische klus en vergt kennis en aandacht. Bij ongedierte bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek bent u hiervoor aan het juiste adres! Bel ons:

Prijs vanaf

€ 129,-

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.