Buxusrups bestrijding

In 3 stappen buxusrups


material-

Afspraak maken

Last van buxusrupsen? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel buxusrups

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Insectenbestrijding - buxusrups bestrijding

Zijn uw buxus’ aangevreten en lijken uw buxus vergaande glorie? Dan heeft u waarschijnlijk last van de buxusrups. Het is belangrijk dat u ze zo snel mogelijk laat bestrijden, buxusrupsen kunnen in korte tijd veel van de buxus afvreten. Wij beschikken over bestrijders met jaren lange ervaring en kennis. Voor een vrijblijvende offerte van buxusrupsen mailt u naar info@mfbestrijdingstechniek.nl.
De buxusrups kunt u herkennen aan zijn zwarte kop met een geelgroen lijf. Als het koud is overwinteren ze in de bladeren van de buxus, in de lente worden zij actief. Buxusrupsen brengen de meeste schade aan in de maanden juli en augustus.
Buxusrupsenbestrijding is een specialistische klus en vergt kennis en aandacht. Bij ongedierte bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek bent u hiervoor aan het juiste adres! Bel ons

Prijs op aanvraag

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.