Houtworm Bestrijding

In 3 stappen houtwormvrij


material-

Afspraak maken

Last van houtwormen? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel houtwormen

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Insectenbestrijding - houtworm bestrijding

Ziet u gaatjes in de houten balken van uw huis of houten meubelen? Dan is de kans groot dat u houtwormen in uw meubelen heeft. Houtwormen moeten zo snel mogelijk bestreden worden om ernstige gevolgen te voorkomen. Wij beschikken over bestrijders met jaren lange ervaring en kennis. Voor een vrijblijvende offerte van houtwormen mailt u naar info@mfbestrijdingstechniek.nl.
Houtwormen zijn larven van kevers en torren. Het zijn nare beestjes die uw hout kapot vreten waardoor er veel schade kan ontstaan. Houtwormen kunnen enorme schade aanbrengen waardoor gebouwen of uw woning een verzwakte draagconstructie krijgt en kan instorten. U kunt houtwormen herkennen aan de klein gaatjes in bijvoorbeeld uw bureau of balken en het zaagsel rondom het houtwerk, dit komt uit de vliegopeningen.
Houtwormenbestrijding is een specialistische klus en vergt kennis en aandacht. Bij ongedierte bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek bent u hiervoor aan het juiste adres! Bel ons!

Prijs op aanvraag

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.