Kakkerlakkenbestrijding

In 3 stappen kakkerlakvrij


material-

Afspraak maken

Last van kakkerlakken? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel kakkerlakken

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Insectenbestrijding - Kakkerlakkenbestrijding

Heeft u ook zo’n last van kakkerlakken in uw huis? Kakkerlakken in huis verspreiden bacteriën en kunnen zich in korte tijd snel vermenigvuldigen. Wilt u ook van die vervelende kakkerlakken af? Dan bent u bij M&F Bestrijdingstechniek aan het juiste adres! Wij beschikken over bestrijders met jaren lange ervaring en kennis. Voor een vrijblijvende offerte mailt u naar info@mfbestrijdingstechniek.nl.

Kakkerlakken zoeken een warm plekje in huis om te schuilen. Ze komen vaak alleen binnen, wanneer ze zijn meegereisd met apparatuur of besmette goederen. Zo vinden ze hun rust onder het fornuis, achter de koelkast of ander huishoudelijk apparatuur.

Kakkerlakkenbestrijding is een specialistische klus en vergt kennis en aandacht. Bij ongedierte bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek bent u hiervoor aan het juiste adres! Bel ons:

Prijs vanaf

€ 79,-

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.