In 3 stappen kevervrij


material-

Afspraak maken

Last van kevers? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel kevers

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Insectenbestrijding - keverbestrijding

Heeft u gaten in uw kleren of worden uw levensmiddelen aangetast? U heeft dan waarschijnlijk last van kevers. Met de deskundige bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek is dit probleem snel voor u opgelost. Geen gaatjes meer in uw garderobe of kapotte tapijten? Dan is het tijd voor actie! Ook een vrijblijvende offerte ontvangen? Mail dan naar info@mfbestrijdingstechniek.nl.

Kevers heb je in allerlei soorten en maten, zowel binnen als buiten huis. Van tapijtkevers en broodkevers tot rijstmeelkevers en tabakskevers. Wist u dat lieveheersbeestjes ook bij de keversoort horen? U heeft natuurlijk geen probleem met de lieveheersbeestjes rondom uw huis, maar andere keversoorten wilt u natuurlijk graag uit de buurt houden.

Keversbestrijding is een specialistische klus en vergt kennis en aandacht. Bij de ongedierte bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek bent u hiervoor aan het juiste adres! Bel ons:

Prijs vanaf

€ 79,-

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.