In 3 stappen krekelvrij


material-

Afspraak maken

Last van krekels? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel krekels

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Insectenbestrijding - krekelbestrijding

Heeft u ook zo’n last van krekels en heeft u al van alles geprobeerd? M&f Bestrijdingstechniek helpt u graag van uw krekelplaag af. Onze deskundige bestrijders beschikken over ruime ervaring en kunnen u voorzien van duidelijke informatie en adviezen. Krekels kunnen voor veel overlast zorgen, daarom is het belangrijk dat dit aangepakt wordt. Benieuwd naar onze offerte? Mail dan naar info@mfbestrijdingstechniek.nl.

Krekels kunnen in grote aantallen voor veel overlast zorgen. De huiskrekel leeft voornamelijk binnen in huis, maar ook buiten. In de zomermaanden schuilen ze in hoge begroeiingen, vuilstortplaatsen en andere warme plekken. Het is belangrijk dat alle krekels worden gedood, dit voorkomt een terugkeer.

Krekelbestrijding is een specialistische klus en vergt kennis en aandacht. Bij ongedierte bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek bent u hiervoor aan het juiste adres! Bel ons

Prijs vanaf

€ 79,-

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.