In 3 stappen miervrij


material-

Afspraak maken

Last van mieren? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel mieren

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Insectenbestrijding - mierenbestrijding


Hoe warmer het wordt, hoe meer de mieren van zich laten merken. Heeft u hier ook last van? Dan bent u bij M&F Bestrijdingstechniek aan het juiste adres! De deskundige bestrijders hebben ruime ervaring in het bestrijden van mieren en kunnen u voorzien van duidelijke informatie en adviezen over het bestrijden van mieren. Mail nu naar info@mfbestrijdingstechniek.nl en ontvang vrijblijvend een offerte.

Mieren zijn nooit alleen, ze komen vaak in grote aantallen. Een mierennest bevat vaak enkele duizenden tot soms meer dan een miljoen mieren. Met kokend water of afwasmiddel proberen een mierennest weg te krijgen lijkt in eerste instantie een goede oplossing. Helaas worden daarmee slechts enkele mieren gedood, de rest keert terug.

Mierenbestrijding is een specialistische klus en vergt kennis en aandacht. Bij ongedierte bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek bent u hiervoor aan het juiste adres! Bel ons:

Prijs vanaf

€ 79,-

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.