In 3 stappen motvrij


material-

Afspraak maken

Last van motten? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel motten

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Insectenbestrijding - mottenbestrijding

Heeft u gaten in uw tapijt of jas? Dan kan het zijn dat u last heeft van motten. Motten eten maar al te graag van zulk soort materiaal. Ze kunnen enorme schade aanbrengen en moeten daarom snel bestreden worden. M&f Bestrijdingstechniek kan u daar als geen ander bij helpen. Onze bestrijders beschikken over jaren lange ervaring en kunnen u het beste advies geven om een mottenplaag te voorkomen. Benieuwd naar de offerte? Mail dan naar info@mfbestrijdingstechniek.nl.

Motten gaan vaak op donkere plekken zitten. Motten leggen eitjes die eruit zien als maden. Deze eitjes worden vaak op een vettige plek gelegd zoals een zak cacao, zilvervliesrijst of nootjes. Het is belangrijk dat u zulke producten bewaard in een afgesloten blik zodat de motten er niet bij kunnen.

Mottenbestrijding is een specialistische klus en vergt kennis en aandacht. Bij ongedierte bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek bent u hiervoor aan het juiste adres! Bel ons:

Prijs vanaf

€ 79,-

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.