In 3 stappen mugvrij


material-

Afspraak maken

Last van muggen? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel muggen

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Insectenbestrijding - muggenbestrijding

Woont u in de buurt van een meertje of heeft u een vijver in de tuin? Dan zult u veel last hebben van muggen. Een muggenplaag kan ook voor komen op plekken die geen water om zich heen hebben. Denk hierbij aan de kruipruimte of rondom putten en uw lampen. Onze bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek beheersen over jaren lange ervaring en kunnen u helpen de muggenplaag te bestrijden. Benieuwd naar onze offerte? Mail ons op info@mfbestrijdingstechniek.nl.

Een muggenplaag is erg vervelend. Vaak zie je dat de muggen toenemen wanneer er na een natte periode veel zon is. Muggen vermenigvuldigen zich snel. Het enige wat ze nodig hebben om eitjes te kunnen leggen is een beetje stilstaand water. De muggen hier in Nederland zijn over het algemeen niet gevaarlijk en laten alleen een rode jeukende bult achter.

Muggenbestrijding is een specialistische klus en vergt kennis en aandacht. Bij ongedierte bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek bent u hiervoor aan het juiste adres! Bel ons:

Prijs vanaf

€ 79,-

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.