Processierups bestrijding

In 3 stappen kevervrij


material-

Afspraak maken

Last van processierupsen? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel kevers

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Insectenbestrijding - processierups bestrijding

De zomer komt eraan, dat betekent dat de processierups zich ook weer laat zien. De processierups is niet gevaarlijk, maar geeft door zijn haartjes wel jeuk, uitslag en irritatie aan ogen en luchtwegen. Processierupsen vermenigvuldigen zich snel en bedekken hun eitjes met de schubben van het vrouwtje, waardoor de eitjes vaak onzichtbaar zijn. M&F Bestrijdingstechniek helpt u graag bij uw processierups plaag. Onze bestrijders beschikken over jaren lange ervaring en kunnen u het beste advies geven. Wilt u ook afrekenen met de processierups? Mail dan naar info@mfbestrijdingstechniek.nl voor een offerte.

De processierups komt aan zijn naam doordat de rupsen als een sliert achter elkaar aan lopen.  Als ze groot genoeg zijn, graven zij zich in grond, maar waarom? Ze verblijven een tijdje onder de grond tot ze zich ontpoppen tot vlinders. Ze kruipen vanuit de grond in bomen en laten daar hun vleugels drogen. Wanneer de eitjes zijn uitgekomen komen er kleine rupsen met een grote zwarte kop uit die bedekt zijn met haartjes. De haartjes schrikken de vogels af waardoor ze niet opgegeten worden. 

De processierups eet in een kolonie van rupsen hele bomen kaal, ze kennen geen stop. Is de ene boom kaalgevreten? Dan lopen ze in een rijtje achter elkaar aan naar de volgende boom. Wij van M&F Bestrijdingstechniek kunnen dit probleem voor u oplossen en staan paraat! Bel ons:

Prijs op aanvraag

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.