In 3 stappen spinvrij


material-

Afspraak maken

Last van spinnen? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel spinnen

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Insectenbestrijding - spinnenbestrijding

Bent u al die spinnen in en rondom uw huis helemaal zat? Wij van M&F Bestrijdingstechniek snappen dat helemaal. Spinnen kunnen voor veel overlast zorgen. Wij beschikken over jaren ervaring en kunnen u advies geven om in de toekomst spinnen te voorkomen. Met onze deskundige bestrijders bent u snel verlost van uw spinnenplaag.

Spinnen komen vaak op andere insecten af. Zo eten ze muggen, vliegen, schimmels en stuifmeel. Als deze insecten zich in uw huis bevinden, komen spinnen hier in groten getale op af. Er leven zo’n 700 verschillende spinnen in Nederland. Wist u dat er zo’n 1500 spinnen in uw huis zitten? Bij de meeste van die spinnen komt de stofzuiger niet eens in de buurt.

Spinnenbestrijding is een specialistische klus en vergt kennis en aandacht. Bij ongedierte bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek bent u hiervoor aan het juiste adres! Bel ons:

Prijs vanaf

€ 79,-

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.