In 3 stappen vliegvrij


material-

Afspraak maken

Last van vliegen? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel vliegen

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Insectenbestrijding - vliegenbestrijding

Niets is zo vervelend als gezoem langs uw oren als u op de bank zit. Vliegen komen voornamelijk op stilstaand water, rot fruit en stinkende afvalbakken af. Als het kouder wordt zult u gauw merken dat er vliegen op zolder zitten of tegen het raam, dit zijn klustervliegen. Klustervliegen overwinteren met honderden tegelijk in uw woning en leven t.o.v. andere vliegen langer dan 30 dagen. De klustervlieg is zo’n 90% van de vliegen die wij bestrijden. Onze bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek helpen u graag van uw vliegenplaag af. Wij beschikken over jaren lange ervaring en kunnen u uitstekend advies geven over het voorkomen van een vliegenplaag. Benieuwd naar onze offerte? Mail naar info@mfbestrijdingstechniek.nl.

Wist u dat één vlieg voor wel 350.000 kleinkinderen kan zorgen? Vliegen zelf leven maar 30 dagen, maar in die 30 dagen kunnen ze wel eitjes leggen. Maden zijn nakomelingen van volwassen vliegen. Ze kunnen zich onder temperaturen van 30 graden binnen 10 dagen ontpoppen tot vliegen.

Vliegenbestrijding is een specialistische klus en vergt kennis en aandacht. Bij ongedierte bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek bent u hiervoor aan het juiste adres! Bel ons:

Prijs vanaf

€ 79,-

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.