In 3 stappen vlo-vrij


material-

Afspraak maken

Last van vlooien? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel vlooien

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Insectenbestrijding - vlooienbestrijding

Vlooien staan bekend om hun hardnekkige en moeilijke bestrijding. De plaag kan snel verergeren, waardoor u nog meer last heeft van de vlooien in uw woning. Kies daarom voor M&F Bestrijdingstechniek! Wij beheersen over jaren lange ervaring en kennis om u optimaal te kunnen helpen. Wij zorgen dat u geen last meer heeft van de vlooienplaag. Mail naar info@mfbestrijdingstechniek.nl voor een vrijblijvende offerte.

Vlooien rusten voornamelijk tussen tapijt en in dekbedden. Vlooien blijven in leven door het eten van het bloed van dieren. Meestal worden uw huisdieren gebeten door vlooien. Dit kan voor veel overlast van irritatie zorgen.

Vlooienbestrijding is een specialistische klus en vergt kennis en aandacht. Bij ongedierte bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek bent u hiervoor aan het juiste adres! Bel ons:

Prijs vanaf

€ 79,-

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.