In 3 stappen wespvrij


material-

Afspraak maken

Last van wespen? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel wespen

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Insectenbestrijding - Wespenbestrijding

Ziet u rondom uw huis wespen vliegen? Dan heeft u waarschijnlijk een wespennest bij uw huis. Wespennesten zitten vaak onder daken, in gleuven of onder de grond. M&F Bestrijdingstechniek kan dit voor u oplossen! Onze bestrijders beschikken over jaren lange ervaring en helpen u snel van uw wespenplaag af.

U zit op een zomerse dag lekker in de tuin te genieten van een drankje. Er komt een wesp langs die maar al te graag in de buurt is van uw glas, erg vervelend! Één wesp kunt u doodslaan, twee ook wel. Wanneer het er meerdere zijn gaat het lastig worden en heeft u professionele hulp nodig. Een wespennest hoeft maar één keer bestreden te worden, ze keren namelijk nooit terug naar dezelfde plek.

Wespenbestrijding is een specialistische klus en vergt kennis en aandacht. Bij ongedierte bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek bent u hiervoor aan het juiste adres! Bel ons:

Prijs vanaf

€ 59,-

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.