Zilvervisjesbestrijding

In 3 stappen zilvervisjesvrij


material-

Afspraak maken

Last van zilvervisjes? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel zilvervisjes

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Insectenbestrijding - Zilvervisjesbestrijding

Ziet u regelmatig zilvervisjes als u de badkamer instapt? Dan zitten er waarschijnlijk meer in uw woning. Vaak schamen mensen zich voor zilvervisjes in hun huis, echter komt dit in veel woningen voor. Zilvervisjes zijn gek op warmte en vochtige plekken zoals badkamers, keukenkastjes en afvoerleidingen. Bent u klaar met de zilvervisjes in uw huis? Dan bent u bij M&F Bestrijdingstechniek aan het juiste adres! Onze deskundige bestrijders beheersen over jaren lange ervaring en geven u adviezen om zilvervisjes in de toekomst te voorkomen. Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@mfbestrijdingstechniek.nl.

Door uw huis goed te ventileren zorgt u dat het niet vochtig wordt in huis. Hierdoor wordt het veel minder aantrekkelijk voor zilvervisjes om in uw huis te verblijven.

Zilvervisjesbestrijding is een specialistische klus en vergt kennis en aandacht. Bij ongedierte bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek bent u hiervoor aan het juiste adres! Bel ons:

Prijs vanaf

€ 79,-

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.