In 3 stappen molvrij


material-

Afspraak maken

Last van mollen? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel mollen

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Ongediertebestrijding - Mollenbestrijding

Mollen kunnen enorme schade in uw tuin, sportveld of bestrating aanrichten. Wist u dat één enthousiaste mol binnen een uur een tunnel van zo’n vier meter kan graven? Zo kunnen ze in korte tijd uw hele tuin ruïneren. M&F Bestrijdingstechniek lost dit probleem graag voor u op. Onze bestrijders beheersen jaren lange ervaring op dit gebied en geven u graag advies. Wilt u ook graag uw tuin mooi houden zonder al die molshopen? Mail dan naar info@mfbestrijdingstechniek.nl voor een offerte.

Mollen leven voornamelijk in bossen. Soms besluit een mol toch om zich te verplaatsen naar een tuin of sportveld. Mollen zijn harde werkers, om zich van A naar B te verplaatsen maken ze dagelijks tientallen gangen. U kunt mollen herkennen aan de molshopen in de tuin en aan de steentjes in uw bloemenperk, die gooien de mollen omhoog tijdens het graven.

Mollenbestrijding is een specialistische klus en vergt kennis en aandacht. Bij ongedierte bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek bent u hiervoor aan het juiste adres! Bel ons:

Prijs vanaf

€ 79,-

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.