In 3 stappen muisvrij


material-

Afspraak maken

Last van muizen? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel muizen

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Ongediertebestrijding - muizenbestrijding

Muizen in uw huis is een vervelende en zeer ongewenste plaag. Als u één muis in huis ziet is de kans groot dat u een muizenplaag heeft. Het enige wat muizen nodig hebben om te overleven is een goed onderkomen en voldoende voedsel. Onze bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek lossen uw muizenplaag graag op! Wij beheersen jaren lange ervaring met muizenplagen en kunnen u het beste advies geven om een muizenplaag te voorkomen. Bent u benieuwd naar onze offerte? Mail ons op info@mfbestrijdingstechniek.nl.

Muizen zien er in de basis niet gevaarlijk uit, maar dat kunnen ze wel zijn. Muizen dragen bacteriën, parasieten en virussen bij zich en kunnen voor besmetting zorgen. Een muizenplaag ontwikkelt zich snel. Muizen dragen hun jongen zo’n 19 tot 21 dagen voordat ze geboren worden. Deze baby muizen kunnen na ongeveer 2 maanden zelf jongen krijgen. Muizen in uw huis leven vaak op warme plekjes om daar hun netjes te bouwen. Iets wat je natuurlijk niet in je huis wilt tegenkomen!

Muizenbestrijding is een specialistische klus en vergt kennis en aandacht. Bij ongedierte bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek bent u hiervoor aan het juiste adres! Bel ons:

Prijs vanaf

€ 79,-

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.