In 3 stappen ratvrij


material-

Afspraak maken

Last van ratten? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel ratten

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Ongediertebestrijding - Rattenbestrijding

Ratten kunnen een flinke schade opbrengen aan uw woning en ziektes overdragen. Zit er knaagschade op uw meubels of is de voedselvoorraad geplunderd? Ratten zijn hier vaak de oorzaak van. Ratten zijn moeilijk te bestrijden omdat ze voornamelijk ’s nachts te werk gaan. M&F Bestrijdingstechniek lost dit probleem graag voor u op! Onze bestrijders beschikken over jaren lange ervaring en geven u graag een advies. Benieuwd naar onze vrijblijvende offerte? Mail dan naar info@mfbestrijdingstechniek.nl.

Ratten leven vaak in kolonies, zo kunnen ze ook veel schade veroorzaken. Ratten kunnen bijvoorbeeld een brand veroorzaken wanneer ze aan kabels knagen. Ratten zijn ook echte veelvraten, ze knagen en eten van alles. U kunt ze herkennen aan de onaangename geur, geschuifel langs de muren en donkere lange uitwerpselen.

Rattenbestrijding is een specialistische klus en vergt kennis en aandacht. Bij ongedierte bestrijders van M&F Bestrijdingstechniek bent u hiervoor aan het juiste adres! Bel ons:

Prijs vanaf

€ 79,-

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.