Woelrattenbestrijding

In 3 stappen woelratvrij


material-

Afspraak maken

Last van woelratten? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel woelratten

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Ongediertebestrijding - Woelrattenbestrijding

Woelratten worden ook wel waterratten genoemd. Woelratten leven het liefst in de buurt van niet verontreinigd water in rustige gebieden. Ze lijken erg op mollen en kunnen dan ook de zelfde schade aanrichten. Woelratten maken hopen in uw tuin en trekken plantenwortels naar beneden. M&F Bestrijdingstechniek helpt u graag bij uw woelrattenplaag. Onze bestrijders beschikken over jaren lange ervaring en kunnen u het beste advies geven. Wilt u ook graag uw tuin mooi houden zonder al die woelrattenhopen? Mail dan naar info@mfbestrijdingstechniek.nl voor een offerte.

U kunt woelratten herkennen aan de gaten in uw gazon, hopen in uw tuin en verzakkende delen. Woelratten knagen voornamelijk aan ondergronds bloembollen, vruchtbomen en groenten. Ze kunnen dan ook flinke schade aan uw tuin veroorzaken.

De woelrat is een beschermde inheemse diersoort als bedoeld in artikel 4, lid 1 onder a, van de Flora- en faunawet. Op grond van artikel 9, 10 en 11 van de Flora- en faunawet is het verboden om beschermde inheemse diersoorten:

  • te doden, te verwonden, te vangen, te bemachtigen of met het oog daarop op te sporen;
  • opzettelijk te verontrusten;
  • nest, holen of andere voortplantings- of vaste rust- of verblijfplaatsen te beschadigen, te vernielen, uit te halen, weg te nemen of te verstoren.

Prijs vanaf

N/A

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.