Muizenbestrijding nodig? Bel 24/7!

Z~|icon_box-checked~|elegant-themes~|outline

Gratis inspectie

Bij MF Bestrijdingstechniek krijg je altijd vrijblijvend een gratis inspectie.

In heel Nederland

Wij helpen je in heel Eindhoven en omgeving met je ongedierteprobleem

Bel of boek online

Bel ons op 085 130 27 13 voor meer informatie of boek online een gratis inspectie.

Professionele Ongediertebestrijding

M&F Bestrijdingstechniek biedt u diverse oplossingen aan op het gebied van ongediertebestrijding. Dankzij jarenlange ervaring in de  particuliere en zakelijke dienstverlening zijn wij op de hoogte van alle problemen en risico’s die ongedierte met zich mee kunnen brengen. Hierdoor kunnen wij u snel en vakkundig helpen. Omdat we actief zijn in een klein werkgebied kunnen wij scherpe tarieven hanteren en snel ter plaatse zijn.

Werkwijze

Neem contact met ons op via het contactformulier of één van de telefoon nummers op de website en geef uw probleem of vraag door aan ons. Afhankelijk van uw vraag of probleem komen wij binnen 24 uur in actie. In bijna alle gevallen is het mogelijk om een gratis inspectie in te plannen. Bij deze gratis inspectie komen wij bij u langs voor het opstellen van een op maat gemaakt behandelplan. Wanneer u dit wenst, gaan wij tijdens deze afspraak gelijk over tot bestrijding van uw ongedierte. Wij zijn gecertificeerd om de nieuwste technieken te gebruiken volgens de moderne wetgeving

Boek hier een gratis inspectie

Staat uw gemeente/plaats niet in de lijst? Bel ons dan voor het maken van een afspraak.

Dit onderdeel is op dit moment in aanmaak. Bel ons voor het maken van een afspraak en we zorgen dat u snel van uw probleem af bent.