M&F Ongediertebestrijding

We vertellen graag wat meer over ons

Professionele ongediertebestrijding

M&F Bestrijdingstechniek biedt u diverse oplossingen aan op het gebied van ongediertebestrijding. Dankzij jarenlange ervaring in de  particuliere en zakelijke dienstverlening zijn wij op de hoogte van alle problemen en risico’s die ongedierte met zich mee kunnen brengen. Hierdoor kunnen wij u snel en vakkundig helpen. Omdat we actief zijn in een klein werkgebied kunnen wij scherpe tarieven hanteren en snel ter plaatse zijn.

Werkwijze

Neem contact met ons op via het contactformulier of één van de telefoon nummers op de website en geef uw probleem of vraag door aan ons. Afhankelijk van uw vraag of probleem komen wij binnen 24 uur in actie. In bijna alle gevallen is het mogelijk om een gratis inspectie in te plannen.
Bij deze gratis inspectie komen wij bij u langs voor het opstellen van een op maat gemaakt behandelplan. Wanneer u dit wenst, gaan wij tijdens deze afspraak gelijk over tot bestrijding van uw ongedierte. Wij zijn gecertificeerd om de nieuwste technieken te gebruiken volgens de moderne wetgeving

Prijs vanaf

€ 59,-

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerd ongedierte vrij

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.