Schildwantsenbestrijding

In 3 stappen kevervrij


material-

Afspraak maken

Last van schildwantsen? Maak dan een afspraak. Dit kan door te bellen met +31851302713, door te e-mailen met info@mfbestrijdingstechniek.nl of Online via dit formulier.

material-

Gratis inspectie

Wij komen langs en inspecteren gratis het probleem. U krijgt meteen te horen hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

material-

Vaarwel kevers

Wij voeren de bestrijding professioneel uit en zorgen dat u van het probleem af bent. Vanzelfsprekend geven wij u een goed advies over hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Insectenbestrijding - schildwantsenbestrijding

De groene schildwants, u kent ze vast wel. Ze zijn ongeveer 1 cm groot en worden ook wel de groene stinkwants genoemd. Dit komt omdat ze enorm kunnen stinken. De groene schildwants komt voornamelijk voor in tuinen en parken, zowel in het voorjaar als najaar. Heeft u last van schildwantsen en wilt u er vanaf? Wij van M&F Bestrijdingstechniek begrijpen dat helemaal. Wij beschikken over ervaren bestrijders die de schildwantsen op een professionele manier bestrijden. Bel ons of maak hier online uw afspraak!
Hoe kunt u zo’n groene schildwants nou herkennen? De eerste herkenning zit al in de naam: ze zijn groen van kleur. Hoe verder we in het jaar zijn, hoe bruiner ze worden. Verder hebben ze van bovenaf gezien een schild-achtige vorm. Wanneer de groene schildwants doodt gaat, laat hij een enorm onaangename geur achter. Dit wilt natuurlijk niemand in zijn huis. Ook tasten zij uw planten in de tuin aan door hun geknaag.
De groene schildwants komt vaak niet alleen maar in een grote groep. Dit zorgt dan ook voor veel overlast op en rondom woningen. Wilt u ook geen onaangename geur meer in huis door de groene schildwants? Dan bent u bij M&F Bestrijdingstechniek aan het juiste adres! Maak een online afspraak of bel ons.

Prijs vanaf

€ 79,-

Incl. BTW/per bestrijding


fa-

Gratis inspectie

fa-

Gegarandeerde professionele aanpak

Maak hier online een afspraak voor een gratis inspectie

In overleg kunnen ook afspraken in het weekend gemaakt worden. Bel ons hiervoor

In verband met wisselende werkzaamheden op locatie zijn onze afspraken in een tijdvak van 3 uur. 1 uur voor en 2 uur na de aangegeven tijd zullen wij u bezoeken.

Voor afspraken buiten het werkgebied, dat zijn afspraken buiten de plaatsnamen welke in de kalender aangegeven zijn, berekenen we € 35,- voorrijkosten.